NLF / Forbund / Bøker for alle flyinteresserte
Jon Gunnar Wold

Bøker for alle flyinteresserte

Den store motorflyboken ble lansert rett før jul i 2019, og den er nå solgt i stort antall, både som e-bok og i papirutgave. Om du ønsker å bestille kan du følge anvisningen her.  

Nyhetene er Den store seilflyboken som er utgitt, og Den store sportsflyboken som er på oppløpssiden. 

Den store seilflyboken er tilgjengelig elektronisk på Apple Books, Allvit og Kobo, mens den trykte utgaven er på lager hos NLF i Oslo. De tre digitale utgavene har litt ulik funksjonalitet. Ønsker du mulighet til å legge til notater og understreke tekst mv., trenger du utgaven på Allvit. Kobo-utgaven har kun svært begrenset funksjonalitet.   

Den store sportsflyboken er fortsatt under arbeid, men boken blir klar for levering i løpet av sommeren. Sportsflyboken har tilsvarende omfang som motorflyboken, det vil si om lag 700 sider og 400 illustrasjoner.

Opplegget for begge bøker blir for øvrig helt likt som for motorflyboken
 
Du bestiller motor- eller sportsflybok ved å vippse kr. 1.790,– (alternativt kr. 1.940,– om du ønsker bok tilsendt) til vippskonto 95364 (Norges Luftsportforbund – medlemservice). Du bestiller seilflybok ved å vippse kr. 1.590,– (alternativ kr. 1.740,– om du ønsker boken tilsendt).