Komplett hgpakke for nybegynnere.

NLF / Forum / Komplett hgpakke for nybegynnere.
Forum: 

Selger min fine lille Moyes XT 145
Superfin for både nybegynnerere og viderekomne. Kosevinge som er kjempefin å skru termikk med og den vil ta deg både høyt og langt. En drøm å håndtere både i start og landing.
Profilerte oppreisere m. gummi bakkant og speedbar. Følger med en ekstra oppreiser, en ekstra speedbar samt ett sett hjul som du ser montert på bildet. Vingen har vært krasjet i sakte fart og storesving etter start, ingen dramatikk eller harde krasj, men vingen fikk nytt vingerør og nye liner. Den ble reparert og sett over av Spjeldnes. Vingen er flydd noen få timer etter reperasjon og nye vaiere ble satt på. Seilet er fint og den flyr jevnt og stødig! Vingen har ligget luftig lagret tørr garasje 1,5 m over bakkenivå.

Passer for små piloter vektklasse 40 - 80 kg, nyttig lesing HER
Pris kr. 12 000!

Selger også min flysele Aeros Myth 2 (2 el 3 men tror det er en 2) selen kostet ca 8000 ny uten nødskjerm og bremseskjerm og er pent brukt. Hel og fin og ingen skader.
Den er målsydd til meg og jeg er 170 cm og veier ca 60 kg. Når den ble bestilt la jeg på ca 3cm på mine egne mål m klær på og litt ekstra plass til føtter da jeg ville bruke den også om vinteren til vinsjing.  Selen har velcrolås foran for å kunne justere litt i bredden. Fotplaten kan også justeres for ulike lengder og tipper den er fin for noenlunde slanke folk med høyde mellom 165 og 175cm. Nødskjerm til selen ligger i lomme på venstre side. Nødskjermen er testet og godkjent av Termikk og Rotor og har vært til lufting og testing hver vår bortsett fra de 2 siste årene jeg ikke har flydd. Selen har ligget lagret tørt og i passe temperatur innendørs i huset. Nødskjermen skal uansett pakkes om og sjekkes før første gangs bruk og dette er særdeles viktig når du kjøper brukt utstyr.
Pris kr 4000,- for sele, nødskjerm og bremseskjerm.

Garmin GPSmap 76, Flytec 4005 variometer samt festebrakett kan følge med om selges samlet.

For mer informasjon evnt vil du diskutere pris så send epost eller ring til Trude på timeout@friemuskler.no el mob. 951 65 495