NLF / Hangglidingparagliding / Nytt kursregistreringsskjema
Nilsen Trond

Nytt kursregistreringsskjema

Vi har endret kursregistreringsskjemaet fra Word til Excel format for enklere overføring av medlemsdata til MelWin. I tillegg gjør det vår jobb med å sende e-post til nye elever enklere.

Nytt er at etter registrering i MelWin så returneres skjemaet til innsender som kvittering på at registrering har skjedd. Dette fordi vi ved et par anledninger i høst har opplevd at kurs er i gang uten at elevene er registrert i MelWin, hvilket medfører at det har vært kurset uten at elevene har forsikring.

På det returnerte skjemaet vil man finne elevenes medlemsnummer samt at det vil fungere som fakturaspesifikasjon da informasjon om kontingent og forsikringsbeløp som vil bli fakturert klubben vil være påført.

Skjemaet er i utforming relativt like Word skjemaet så det bør være selvforklarende. I tillegg er det skrivebeskyttet på alle andre felt enn de som faktisk skal fylles ut.

Som med alle nye ting kan det finnes 'bugs' vi ikke har oppdaget, så ikke nøl med å kontakte oss om du finner noe rart eller behøver hjelp.

Du finner skjemaet her: http://nlf.no/hangglidingparagliding/skjemaer