NLF / Hps / Hendelser og rapportering
Nilsen Trond

Hendelser og rapportering

Hjelp oss til å bli bedre og sikrere piloter - send oss din rapport.

Om du har hatt en hendelse skal det skrives en rapport - dine rapporter hjelper andre til å bli bedre piloter og klubbene til å forbedre sin utdanning av nye piloter. 

Ingen hendelse er 'for liten' - om næruhell av en type inntreffer ofte så kan det være en indikasjon på at vi har et forbedringspotensiale som pilot, klubb eller forbund. Vi vil derfor gjerne vite mer om hva som skjer av stort og smått. Ikke bare når du trenger hjelp fra forsikringselskapet, men også alle de gangene det bare nesten gikk galt. Om vi kan lære av andres feil og uten at noen faktisk skader seg - så må det uten tvil være den beste måten å lære på.

Vi foretrekker at rapporter leveres direkte via logget tur på Flightlog.org og siden vi har registrert at en del har problemer med rapporteringen der, har vi laget en liten bruksanvisning for dette. Den finner du HER

Vi vil gjerne ha tilbakemeldinger om du ikke får det til å fungere, om vi skal klare å finne ut av hvorfor ting eventuelt ikke fungerer, så behøver vi litt informasjon fra deg: Hva brukte du da du forsøkte å logge (PC/Mac/iPad el annet nettbrett/telefon) og hva eksakt var problemet - gjerne med et skjermbilde når ting ikke går iht bruksanvisningen.

Vi får rapporter på papir, som Word- eller pdf-fil og som bilder - alle disse formene genererer en god del ekstra arbeide for at rapportene skal bli en del av statistikken - god utnyttelse av kontingentpengene dine er derfor å rapportere via Flightlog.

Hva skal du gjøre ved hendelser?

Næruhell: Send oss rapport via Flightlog

Uhell: Send oss rapport via Flightlog og rapporter evt skade til forsikringsselskapet om du tror du får bruk for forsikringen

Ulykke: Følg handlingsplanen - Send oss rapport via Flightlog og rapporter alltid skade til forsikringsselskapet

Det er bedre å sende en rapport for mye enn en for lite. Ved alle ulykker skal det sendes rapport til forsikringselskapet. Din rett til å kreve erstatning (også ved senskader) foreldes om du ikke rapporterer.

 

For mer informasjon om forsikringer og annet - se HER

 

Om det er noe du undrer over, ikke får til, ikke finner eller bare har gode forslag så kontakt oss