NLF / Seilfly / Juniorsamlingen 7.-9. oktober
Steinar Øksenholt

Seilflyseksjonen ønsker alle piloter som er født i 1986 eller senere velkommen til juniorsamling på Ole Reistad Senter på Elverum helgen 7.-9. oktober 2010.

Allerede fredag ettermiddag er det folk på plass på Elverum for å ta i mot de med lengst reisevei. Lørdag starter vi opp kl 10:00 og samlingen avsluttes etter lunsj søndag ca kl 14:00.

Programmet legges opp med en sosial profil, men flyging og aktivitet står selvsagt i sentrum for hele helga. Her skal du kunne bli kjent med andre ungdommer som driver med seilflyging. Vi har også lyst til å gi deg litt faglig påfyll om hvordan du kan utvikle deg som seilflygere og hvilke muligheter du har.

Programmet er ikke spikret per dags dato, men vi jobber med å få til følgende:

Vi flyr med ASK-21, Duo Discus, vinsj og slep, motorglider, acro, landingskonkurranse.

Foredrag, informasjon, bilder og historier fra:
Jon Erik Lygren - VM bronse i junior VM
Martin Bjørnebekk - seilflyging på timeplanen i vidregående skole
Kristoffer Samuelsen - hvordan trene effektivt med seilflysimulator
Svedanorkurs - sentrale kurstilbud
Forsvarets flyskole - foredrag om militær utdannelse, fly og skvadroner

Vi håper du tar utfordringen gjennom konkurranser og annet aktivitet til å bli bedre kjent med de andre.

Samlingen i seg selv er gratis med hensyn til overnatting, mat og seilflyging. Vi ber deg ta med sovepose eller sengetøy. Ta med flygebevis eller elevbevis, samt loggbok dersom du har lyst til å fly. Litt avhengig av deltakerantallet vil det også være mulig å søke S/NLF om reisestøtte for kostnader over kr 500,- ved billigste reisemåte. Til Elverum kan du reise kollektivt med NSB og buss (Trysilbussen / Elverumsekspressen). Vi henter deg på stasjonen ved ankomst og avreise fra Elverum.

Påmelding skjer via våre websider http://www.nak.no/seilfly/Konkurranser/Junior/jrsamling.asp , eller per e-post snlf@nak.no og telefon 99577598. Påmeldingsfristen er 1. oktober og vi trenger 10 påmeldinger for å gjennomføre samlingen.

Vi håper å se DEG på juniormønstringen på Elverum!