NLF / Seilfly / Nyheter
NLF

Politiet og andre samfunnsaktører vil gi sannstidsinformasjon om droneoperasjoner gjennom HemsWX.

NLF

Luftsportsuka 2022 er over og det er deilig å kunne vise dere årets video laget av Kristian Karset Broen. Se gleden og engasjementet til alle som var med på Luftsportsuka i år. Dette varmer og gleder alle oss i staben.

Nyt filmen og så sees vi til neste år. 

NLF

Klubber kan nå søke om strømstøtte.

Seilflyseksjonen / Norges Luftsportforbund i samarbeid med Hallingdal Flyklubb og Storefjell Resort Hotel ønsker velkommen til en ny seilflykonferansen 7.-9. oktober 2022.

Sandefjord Seilflyklub har igjen gleden av å invitere alle som ønsker det, å komme til Notodden Lufthavn, for et uformelt stevne i akroflyging i klassene Sportsman og Intermediate. Proffe dommere er på plass og alt er koordinert med øvrige brukere på plassen for å gi oss en topp arena og ramme rundt konkurransen

Nome Flyklubb meddeler at den tradisjonsrike Norges Cupen i juli Kanal Glide i år må avlyses. Konkurransen var terminfestet fra 14.-17. juli med Lunde Flyplass som utgangspunkt. 

Seilflyseksjonen / Norges Luftsportforbund viser til terminlisten og inviteter til en ny junioruke  og juniorsamling på Starmoen og Ole Reistad Senter.

I perioden 20. til 26.juni 2022 invitere S/NLF i samarbeid med Ole Reistad Senter, til en uformell seilflyuke. Uka fylles med flyglede, ambisjoner om ferdighetsmerke, grillings, lek og moro.